9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
Woning kopen in Barneveld? Vergroot de kans op succes met onze aankoopmakelaars Steeds meer mensen ontdekken dat het verstandig is een aankoopmakelaar in te schakelen. Zeker in een markt met weinig aanbod. Als u één van de vele kijkers bent, is het zaak doordacht te handelen en met een goed voorstel te komen. Daarbij gaan wij u helpen.
WESTENENG_S04_0068

Wij helpen actief met het aankopen van uw droomwoning!

WESTENENG_S04_0098
1. Oriëntatie In welke prijsklasse kunt u zoeken? En met welke bijkomende kosten moet u rekening houden? Wij helpen u het antwoord te vinden op deze vragen.
WESTENENG_S04_0097
2. Bezichtiging Bent u eenmaal uw droomwoning op het spoor, dan wilt u natuurlijk graag verder. De bezichtiging van de woning vraagt om een objectieve blik en technisch inzicht. Terwijl u misschien al droomt over de inrichting van de woonkamer, blijven wij heel nuchter. Wij kijken altijd met de kennis van een makelaar. Na afloop bespreken we uw en onze bevindingen en trekken we onze conclusies. Daarbij zullen we u helpen goed na te denken over de het huis.
WESTENENG_S04_00118
3. Aankoop Geeft de bezichtiging reden tot een bod? Dan voeren wij namens u de gesprekken met de eigenaar. Als experts in de woningmarkt zijn we een goede onderhandelingspartner voor de verkopende partij, die in de meeste gevallen ook zélf ondersteund wordt door een makelaar. We onderhandelen scherp, en niet geleid door emoties. Zo kunnen we vaak grote besparingen realiseren. Als de deal rond is, controleren we samen met u de concept-koopovereenkomst en doen we waar nodig suggesties voor aanpassingen. Aansluitend begeleiden we u bij de overdracht, net zo lang tot u de woning zorgeloos kunt betrekken.
Westeneng_PHOTO00154
4. Overdracht Voordat de overdracht plaatsvindt, controleren wij alle notariële stukken op juistheid. Ook inspecteren we net voor de overdracht bij de notaris samen met u en de toekomstige bewoners nog één keer de woning en nemen we de meterstanden op. Is alles in orde, dan kan de officiële overdracht bij de notaris plaatsvinden.
Westeneng_PHOTO0020
5. Gefeliciteerd U bent de trotse eigenaar van uw nieuwe woning. Wij wensen u veel woonplezier!
Ondernemend Mogelijkheden creëren om wensen en ambities waar te maken: dat doen we graag.
Persoonlijk Het is belangrijk om elkaar goed te kennen én te kunnen vertrouwen.
Inspirerend We komen graag met ideeën om uw ideale ruimte of beste deal te realiseren.

Laat de cijfers maar spreken

Twee partijen die allebei met een glimlach hun handtekening zetten. Daar gaan we voor. En we beseffen dat onze dienstverlening daarin een belangrijke schakel is. We stellen onszelf steeds de vraag: doen we het goed genoeg? Voldoet onze dienstverlening aan de verwachtingen? Hebben we bijgedragen aan een inspirerend en zorgvuldig proces? Als we afgaan op onze klanten, halen we al een mooi cijfer. En toch: misschien kan het nóg beter. Daar gaan we voor.

Neem contact op
Gemiddelde beoordeling 9.6
Woningen beschikbaar 52
Gemiddelde beoordeling 9.3
Bedrijfspanden beschikbaar 25
Westeneng_PHOTO00161
Westeneng_PHOTO0013
Westeneng_PHOTO00157

In de makelaardij draait het om mensen, niet om stenen.

Als u Westeneng betrekt bij uw plannen als (ver)koper of (ver)huurder, ontdekt u wie we zijn. En wij ontdekken wie u bent. Natuurlijk praten we samen over stenen. Over vierkante meters, ruimten, kenmerken, contracten en voorwaarden. Maar het draait uiteindelijk om mensen. Om u. Dat maakt ons vak zo mooi. Dat we een kleine, maar soms beslissende rol mogen spelen in uw zoektocht naar persoonlijk woonplezier of zakelijk succes. Dat brengt ons gehele team voor u in beweging. Inderdaad: altijd actief.

11 medewerkers
Woningmakelaars en bedrijfsmakelaars
Al 60 jaar een ondernemend team
Leer ons kennen
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174