9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
WESTENENG_S04_0071

Zo regelen wij het verhuren van woningen voor u

In een businesscase is het snel becijferd. Zoveel huurders, zoveel huurinkomsten. In de praktijk kan het verhuren van woonruimte u echter veel tijd kosten. Of het nu om één woning gaat of om complete appartementencomplexen, als makelaar nemen wij u dit werk graag uit handen. Het is ons vak. U bent er zeker van dat u de verhuur zo klantvriendelijk én professioneel regelt.

Wij denken samen met u na over de juiste huurvoorwaarden, gegeven de markt, de geldende regelgeving en uw doelstellingen. Vervolgens zoeken en selecteren we geschikte huurders. Dat doen we zorgvuldig; door bijvoorbeeld te toetsen of uw huurwoning inderdaad betaalbaar is voor gegadigden, voorkomen we toekomstige betalingsproblemen. Natuurlijk zorgen wij ook voor de huurcontracten, regelen de oplevering, onderhouden contact met de huurders en geven advies bij juridische vragen. Zo realiseren we samen met u een goede bezetting van uw woningen en een stabiele stroom huurinkomsten.

En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174