9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
Woning kopen in Barneveld? Woning verkopen? Doe het doordacht Gaat u voor de hoogste prijs of de beste voorwaarden? Of wilt u uw woning aan een bieder gunnen? Een woning verkopen, is één. Een woning slim verkopen, is een ander ding. Als makelaar helpen we u daarbij, wat uw doel ook is. U zult onze ondersteuning waarderen. Lees er meer over!
Westeneng_PHOTO00117

Wij helpen actief met het verkopen van uw woning!

WESTENENG_S04_0098
1. Eerste gesprek Tijdens dit eerste gesprek willen wij u en uw woning graag leren kennen. Vooraf heeft de makelaar uiteraard al het benodigde voorwerk gedaan. Nadat wij de woning zorgvuldig hebben bekeken wordt een inschatting gegeven van de verkoopwaarde en geven wij advies over de hoogte van de vraagprijs. Samen nemen wij de verkoopstrategie door.
WESTENENG_S04_00135
2. Presentatie Als eerste starten wij met het professioneel en aantrekkelijk presenteren van uw woning. Hiervoor regelen wij in overleg met u een afspraak met een externe fotograaf en een deskundige die uw woning inmeet voor het maken van plattegronden. Eén van onze assistent-makelaars komt langs voor een opname van uw woning. Daarnaast maken we een video opname met daar in prachtige dronebeelden van uw woning en de omgeving verwerkt.
WESTENENG_S04_00118
3. Woningmatch Grote kans dat we al enkele potentiele kopers voor uw woning hebben. Woningmatch is ons unieke en online platform, waarop duizenden actieve woningzoekers zich hebben ingeschreven. Nog vóórdat uw woning op Funda staat, kan de beste koper zich al via Woningmatch hebben ingeschreven.
WESTENENG_S04_0089
4. Bezichtiging Nadat wij u woning gepresenteerd hebben op diverse kanalen, kunnen de bezichtigingen plaatsvinden. Potentiele kopers begeleiden wij persoonlijk tijdens een bezichtiging. Na afloop ontvangt u hiervan verslag. Komt het tot een bieding dan behartigen wij uw belangen in de onderhandeling en geven wij u eerlijk en onderbouwend advies.
Westeneng_PHOTO0020
5. De verkoop Komt er met de koper overeenstemming over de prijs en de voorwaarden, dan stellen wij de koopovereenkomst op. Uiteraard doen wij onderzoek naar de betrouwbaarheid van de koper en of de koop financieel haalbaar is. De koopovereenkomst wordt eerst in concept naar beide partijen verstuurd. Tijdens een afspraak op kantoor nemen wij de overeenkomst met u en de koper door. Daarna volgt de ondertekening.
Westeneng_PHOTO00154
6. Overdracht Voordat de overdracht plaatsvindt, controleren wij alle notariële stukken op juistheid. Ook inspecteren wij net voor de overdracht bij de notaris samen met u en de toekomstige bewoners nog één keer de woning en nemen wij alle meterstanden op. Is alles in orde, dan kan de officiële overdracht bij de notaris plaatsvinden.
Ondernemend Mogelijkheden creëren om wensen en ambities waar te maken: dat doen we graag.
Persoonlijk Het is belangrijk om elkaar goed te kennen én te kunnen vertrouwen.
Inspirerend We komen graag met ideeën om uw ideale ruimte of beste deal te realiseren.

Laat de cijfers maar spreken

Twee partijen die allebei met een glimlach hun handtekening zetten. Daar gaan we voor. En we beseffen dat onze dienstverlening daarin een belangrijke schakel is. We stellen onszelf steeds de vraag: doen we het goed genoeg? Voldoet onze dienstverlening aan de verwachtingen? Hebben we bijgedragen aan een inspirerend en zorgvuldig proces? Als we afgaan op onze klanten, halen we al een mooi cijfer. En toch: misschien kan het nóg beter. Daar gaan we voor.

Neem contact op
Gemiddelde beoordeling 9.6
Woningen beschikbaar 52
Gemiddelde beoordeling 9.3
Bedrijfspanden beschikbaar 25
Westeneng_PHOTO00161
Westeneng_PHOTO0013
Westeneng_PHOTO00157

In de makelaardij draait het om mensen, niet om stenen.

Als u Westeneng betrekt bij uw plannen als (ver)koper of (ver)huurder, ontdekt u wie we zijn. En wij ontdekken wie u bent. Natuurlijk praten we samen over stenen. Over vierkante meters, ruimten, kenmerken, contracten en voorwaarden. Maar het draait uiteindelijk om mensen. Om u. Dat maakt ons vak zo mooi. Dat we een kleine, maar soms beslissende rol mogen spelen in uw zoektocht naar persoonlijk woonplezier of zakelijk succes. Dat brengt ons gehele team voor u in beweging. Inderdaad: altijd actief.

11 medewerkers
Woningmakelaars en bedrijfsmakelaars
Al 60 jaar een ondernemend team
Leer ons kennen
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174