9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
Westeneng_0030054

Van kale vierkante meters naar goede businesscase

Bent u alleen of samen met anderen eigenaar van een ontwikkelingslocatie? Dan is het goed als we kennismaken met elkaar. Als ondernemende makelaars worden we steeds vaker betrokken bij ontwikkelings- en nieuwprojecten. Vaak in een vroeg stadium, soms zelfs voordat er een schets is van de toekomstige invulling. En dat heeft een reden.

Advies over te realiseren vastgoed

Als u bouwt voor de verkoop of verhuur, is het zaak dat u de marktvraag op lange termijn kunt inschatten. (Voor zover mogelijk.) Zeker als u nog een ontwikkelingstraject voor de boeg hebt. In dit stadium brengen wij onze marktkennis in. We spreken dagelijks de ondernemers die voor u potentiële huurders of kopers zijn. We weten waar vraag naar is en wat bijdraagt aan een snelle verkoop/verhuur of een maximale opbrengst. En ook al kunnen wij de toekomst niet voorspellen, onze inzichten helpen u de juiste proposities te ontwikkelen.

Verkoop of verhuur van projecten

Bent u al verder? Gaat de eerste paal binnenkort de grond in? Wij helpen u bij de verkoop en verhuur van alle percelen, panden of units. Daarin zijn we als makelaars bedreven. Ook grote projecten kunnen we gemakkelijk aan, met meerdere bedrijfsmakelaars en een ondersteunend team op kantoor. Tegelijk zijn we voor elke potentiële koper of huurder de makelaar die aandacht geeft en optimaal begeleidt. We nemen u het gehele proces uit handen, van het realiseren van documentatie en een website tot onderhandelen, contracten opstellen en de overdracht regelen.

Zo veranderen we samen kale vierkante meters in een aantrekkelijke businesscase. Altijd actief.

En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174