9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
De actieve woningmakelaar Thuis in Barneveld en omstreken Uw ideale woning zoeken? De beste koper voor uw huis vinden? En daarbij prettig samenwerken met uw makelaar? Welkom bij Westeneng.
Westeneng_PHOTO0068

De makelaar bij wie u het goed voor elkaar heeft

Het is een mooie uitdaging. Samen een woning vinden of de verkoop van uw huis realiseren. In een markt met veel snelheid en onvoorspelbaarheid, geven wij u aandacht en advies. Want juist nu is het belangrijk dat u weet wat u wilt en goede keuzes maakt. Zullen we het er eens over hebben?
Plan een afspraak
Verkoop nieuwbouwproject Valkseweide gestart Karaktevolle woningen met kempische bouwstijl en met verfijnde architectonische details. Deze dorpse architectuur past goed bij de bestaande bebouwing langs de Valkseweg. Belangrijke kenmerken zijn een gemêleerde gevelsteen, puntgevels en bijzondere accenten zoals ronde ramen, luiken en erkers. De verschillende woningen zijn ontworpen als een familie. Er is eenheid in de ontwerpen, waardoor er een eigen herkenbaar buurtje ontstaat. De diversiteit maakt dat iedere woning uniek is!
bwnr 8
Grote kans dat we al een potentiële koper voor uw woning hebben Woningmatch is een uniek platform van Westeneng, waarop duizenden actieve woningzoekers zich hebben ingeschreven. Zodra wij uw woning in de verkoop krijgen, nog vóórdat deze op Funda staat, brengen we deze onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Dat gaat u helpen om de beste koper te vinden, en nog snel ook. Dat is ideaal. Of uw woning nu gangbaar is of een bij specifieke kopers past, of er nu veel of weinig aanbod is in de markt, met Woningmatch van Westeneng doet u net even slimmer zaken.
WESTENENG_S04_0089
Verkoop nieuwbouwproject Haanschotenstaete gestart Met een eigentijds ontwerp dat zorgvuldig is samengesteld, straalt Haanschotenstaete klasse uit. De veertig appartementen beloven niet alleen comfortabel wonen, maar voldoen ook aan de duurzaamheidseisen.
Van €260.000 tot ruim €725.000
De Bunte_Torenplein Barneveld 40 app en detailhandel_shot_1_v2
Ondernemend Mogelijkheden creëren om wensen en ambities waar te maken: dat doen we graag.
Persoonlijk Het is belangrijk om elkaar goed te kennen én te kunnen vertrouwen.
Inspirerend We komen graag met ideeën om uw ideale ruimte of beste deal te realiseren.

Laat de cijfers maar spreken

Twee partijen die allebei met een glimlach hun handtekening zetten. Daar gaan we voor. En we beseffen dat onze dienstverlening daarin een belangrijke schakel is. We stellen onszelf steeds de vraag: doen we het goed genoeg? Voldoet onze dienstverlening aan de verwachtingen? Hebben we bijgedragen aan een inspirerend en zorgvuldig proces? Als we afgaan op onze klanten, halen we al een mooi cijfer. En toch: misschien kan het nóg beter. Daar gaan we voor.

Neem contact op
Gemiddelde beoordeling 9.6
Woningen beschikbaar 26
Gemiddelde beoordeling 9.3
Bedrijfspanden beschikbaar 24
Westeneng_PHOTO00161
Westeneng_PHOTO0013
Westeneng_PHOTO00157

In de makelaardij draait het om mensen, niet om stenen.

Als u Westeneng betrekt bij uw plannen als (ver)koper of (ver)huurder, ontdekt u wie we zijn. En wij ontdekken wie u bent. Natuurlijk praten we samen over stenen. Over vierkante meters, ruimten, kenmerken, contracten en voorwaarden. Maar het draait uiteindelijk om mensen. Om u. Dat maakt ons vak zo mooi. Dat we een kleine, maar soms beslissende rol mogen spelen in uw zoektocht naar persoonlijk woonplezier of zakelijk succes. Dat brengt ons gehele team voor u in beweging. Inderdaad: altijd actief

11 medewerkers
Woningmakelaars en bedrijfsmakelaars
Al 60 jaar een ondernemend team
Leer ons kennen

En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174