9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
Mensen maken het verschil.
WESTENENG_S04_00174
WESTENENG_S04_00185

‘Ik houd van onroerend goed én mensen’

Jan Westeneng is de tweede generatie in het bedrijf. Een doorgewinterde makelaar. Hij houdt van zijn vak en dat is merkbaar: als het om enthousiasme gaat, doet hij niet onder voor zijn jongere collega’s. Als er íets is dat Jan elke dag plezier geeft, is het wel het persoonlijk contact. Met veel interesse en betrokkenheid volgt hij de persoonlijke verhalen van opdrachtgevers. Dat draagt vast en zeker bij aan het grote netwerk dat Jan heeft opgebouwd. Een netwerk dat hem als makelaar dagelijks van pas komt.

Mail Jan Bel Jan
WESTENENG_S04_00215

‘Fantastisch om een woning te presenteren aan een virtuele kijker’

Hannelore Deij-Pladdet is een vertrouwd gezicht voor gasten van Westeneng. Haar gastvrije ontvangst bij de balie is meestal niet de eerste keer dat ze in beeld komt. Want Hannelore gaat ook op pad om informatie te verzamelen en video-opnames te maken. Daarin presenteert zij de woning. Heel geroutineerd leidt ze de virtuele kijker door een woning, en attendeert daarbij op de nodige pluspunten. Komt het tot een koop, dan verzorgt ze met aandacht en toewijding de benodigde documenten en koopaktes. Het is precies die veelzijdigheid waar Hannelore van houdt.
Mail Hannelore
WESTENENG_S04_00190

‘Niets geeft zoveel energie als waardering van klanten’

Henk Westeneng is een gedreven dienstverlener. Het geeft Henk energie als hij mensen van dienst kan zijn rond een belangrijke beslissing in hun leven: de aan- of verkoop van hun woning. Dat doet hij dan ook met veel plezier en toewijding. En vooral: samen met het team op kantoor. Hij beschouwt de ondersteuning van zijn collega’s als een belangrijke succesfactor. Henk merkt dat opdrachtgevers het waarderen als hij ze aanvoelt en meedenkt. En dat motiveert hem iedere dag weer. Zijn glimlach spreekt boekdelen.

Mail Henk Bel Henk
WESTENENG_S04_00197

‘De mooiste resultaten zijn resultaten die je samen bereikt’

Martijn Cluistra is een gedreven makelaar die zich altijd afvraagt of het niet een tikkeltje beter had gekund. Ambitieus als hij is, met een voorliefde voor kwaliteit die soms aan perfectionisme grenst. Een op en top bedrijfsmakelaar, die in elk huisvestingsvraagstuk een kans ziet. Het geeft hem veel energie als hij ondernemers op goede ideeën kan brengen en strategisch mee kan denken. Met onverwachte denkrichtingen reikt hij graag de sleutel tot de oplossing aan. Altijd met oog voor de behoefte van de klant en waardering voor zijn vertrouwen.

Mail Martijn Bel Martijn
WESTENENG_S04_00228

‘Bijdragen aan de huisvesting van ondernemers is goed voor veel afwisseling’

Josephine Vos is secretaresse bedrijfsonroerend goed. Met haar aanstekelijk enthousiasme en hulpvaardigheid past ze precies binnen ons familiebedrijf, waarin persoonlijke inzet en betrokkenheid geen pre zijn, maar een must. Het is de manier waarop Josephine klanten van dienst is, intern samenwerkt, overeenkomsten opstelt en presentaties van bedrijfsobjecten maakt. Pas als de zaken goed geregeld zijn, is Josephine tevreden.

Mail Josephine
WESTENENG_S04_00204

‘Als je geen mogelijkheden ziet, moet je ze creëren’

Laurens Snel is bedrijfsmakelaar. Zet hem tussen de ondernemers, en hij is zijn element. Hij houdt ervan om nieuwe oplossingen te bedenken voor huisvestingsvraagstukken, en (ver)kopers en (ver)huurders met elkaar te verbinden. Commercieel en ondernemend, maar ook mensgericht en loyaal. Laurens geniet van de contacten en is er zuinig op. Tegelijk houdt hij oog voor zijn collega’s op kantoor en beschouwt hij de makelaardij als een staaltje van teamwork. Met zijn werklust en enthousiasme draagt hij als mede-eigenaar bij aan de verdere groei en ontwikkeling van Westeneng.

Mail Laurens Bel Laurens
WESTENENG_S04_00191

‘Niets zo aanstekelijk als enthousiasme’

Daan de Waard heeft het al helemaal in zich, het ‘altijd actief’ van Westeneng. (Niet helemaal toevallig overigens: hij is een neef van Jan en Henk.) Met zijn natuurlijke energie en enthousiasme begeleidt hij als vastgoedadviseur bezichtigingen. Daarnaast spijkert hij op de Academie Voor Vastgoed zijn kennis bij. We zijn blij dat Daan deel uitmaakt van ons team dat dagelijks voor de klant klaar staat.

Mail Daan Bel Daan
WESTENENG_S04_00218

‘Het is belangrijk dat alles tot in detail klopt, van presentatie tot akte’

Pauline Kok is assistent. Assistent-makelaar om precies te zijn. In de dienstverlening voor (ver)kopers en (ver)huurders brengt ze niet alleen haar natuurlijke nauwkeurigheid en klantgerichtheid mee. Ze heeft ook kennis van zaken en is inhoudelijk ter zake kundig. Zo is ze een spil in het gehele proces, van optimale woningpresentatie tot koopakte. Pauline is een dienstverlener die graag ondersteuning biedt aan klanten en collega’s. Waarvan akte.

Mail Pauline
WESTENENG_S04_00224

‘Klanten optimaal bedienen, van grote deals tot kleine lettertjes, dáár gaat het om’

Heleen van Wijngaarden-Brons deed de hbo-opleiding Sociaal Juridisch Dienstverlener. En misschien is dat de beste typering van wie ze is. Een klantgerichte teamplayer met verstand van zaken en oog voor details. Heleen houdt zich vooral met bedrijfsonroerend goed bezig. Ze stelt overeenkomsten op, assisteert bij projecten en ondersteunt bij het beheer van bedrijfspanden. Met, inderdaad, juridische kennis die goed van pas komt.

Mail Heleen
WESTENENG_S04_00221

‘Een goed imago creëren we samen’

Mirjam van Leeuwen is marketeer. Soms op de achtergrond aan het werk, soms zichtbaar voor klanten – maar altijd actief. Voortdurend op zoek naar de mooiste verhalen om te delen. Vernieuwend, enthousiast en resultaatgericht. Helemaal passend bij een kantoor als Westeneng, waar we de zaken het liefst goed geregeld hebben. Mirjam draagt er graag aan bij met haar specifieke kennis en ervaring.

Mail Mirjam
WESTENENG_S04_00211

‘Het bloed blijft kruipen waar het niet gaan kan’

Hennie Cluistra-Westeneng is als eerste personeelslid in dienst gekomen bij Westeneng. Het samenwerken met haar opa en vader beviel haar uitstekend. Ze volgde, na haar secretaresseopleiding bij Schoevers, diverse vastgoedcursussen. Na de geboorte van haar kinderen is Hennie in deeltijd gaan werken. Momenteel denkt ze vooral mee over het beleid en de organisatie.

En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174