9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
WESTENENG_S04_0097

Een betrouwbare woningtaxatie van Westeneng

Hebt u een taxatie nodig van uw woning? Of bent u benieuwd naar de te verwachten opbrengst bij verkoop? Dat zijn twee verschillende vragen. En op beide kunnen onze makelaars u een goed antwoord geven. Met één verschil. Als we een taxatierapport opstellen, werken we nauwkeurig volgens de officiële richtlijnen hiervoor. Onze gecertificeerde taxateurs zijn niet voor niets aangemeld bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit register regelt de onafhankelijkheid en professionaliteit van taxateurs en legt bepaalde gedragsregels vast, die gehandhaafd worden met toezicht en tuchtrecht. Dat is een hele mond vol; maar het garandeert de betrouwbaarheid en uniformiteit van onze taxaties. Dat is precies de reden dat hypotheekverstrekkers, verzekeraars of de belastingdienst graag een taxatierapport ontvangen.
Onze makelaars kunnen de taxatie voor u uitvoeren. We bezoeken daarvoor uw woning, verzamelen de nodige (technische) informatie, gaan na wat de verkoopprijzen waren van vergelijkbare woningen en komen zo tot een woningwaarde. In het rapport dat u krijgt, leest u de onderbouwing. Voordat u ons opdracht geeft om uw woning te taxeren, krijgt u van ons een fixed price. Zo weet u waar u aan toe bent.

En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174