9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Alleen de kansen van vandaag tellen.

Ook na zestig jaar.

image00001

Woningmakelaars en bedrijfsmakelaars

Westeneng. De ‘gele’ makelaar. Bekend als woningmakelaar, en niet minder actief als bedrijfsmakelaar. Wie regelmatig door Barneveld en omgeving rijdt, kan de te-koopborden van Westeneng niet missen. Als woningmakelaars krijgen we het vertrouwen van veel kopers en verkopers. Dat we daar heel actief mee omgaan, blijkt onder meer uit het unieke platform Woningmatch, dat we in 2017 lanceerden.

Hoe bekend we ook zijn in het Barneveldse straatbeeld, onze activiteiten in het bedrijfsonroerend goed doen er niet voor onder. Integendeel. De laatste jaren zien we een duidelijke groei in de zakelijke markt. Daarbij richten we ons op een grote regio, die ongeveer samenvalt met regio Foodvalley. Een gebied waar het bruist van ondernemerschap. Met de lancering van Bedrijfspandmatch hebben we onze positie in dit gebied een nieuwe impuls gegeven. In de uitdagende markt van vandaag zien we volop kansen!

Westeneng_PHOTO0011

De eigenheid van Westeneng in twee woorden: altijd actief

Soms verbind je als makelaar mensen die toch al willen kopen met mensen die toch al willen verkopen. In die gevallen worden wij als makelaar gewaardeerd om de prettige manier waarop we mensen naar een handtekening begeleiden. Toeschietelijk, vriendelijk, professioneel.

Maar als u ons alleen zó kent, kent u ons nog niet. Want wij zijn bij uitstek de makelaar voor grotere uitdagingen. De makelaar die nieuwe markt creëert. Extra kijkers trekt. Nieuwe bestemmingen vindt. De makelaar met panden die eigenlijk niet te koop stonden. Die partijen tóch bij elkaar brengt. De makelaar die volhoudt. We genieten van het samenspel met de markt. En elke vraag zien we als een níeuwe vraag. Geef ons uitdagingen, en we bedenken ideeën, komen met oplossingen of lanceren nieuwe initiatieven. Soms in het groot – zoals Woningmatch – en vaker nog in het klein. Genoeg om het verschil te maken voor dat ene gezin, die ene ondernemer, of die specifieke belegger. Elke handtekening die daarna met een glimlach wordt gezet, is een succes voor iedereen. Kijk, zó mensen bij elkaar brengen, zó helpen persoonlijke of zakelijke ambities te realiseren: daar zijn we makelaar voor. Westeneng. Altijd actief.

WESTENENG_S04_00195

Ervaring zegt niet alles, maar wel veel.

Meer dan zestig jaar zijn we als kantoor actief in Barneveld en wijde omgeving. Hoe het begon? Henk Westeneng sr († 2018) was boekhouder. De handel in onroerend goed trok echter en ‘opa’ haalde zijn makelaarsdiploma in 1961. Pas in 1992 werd het bedrijf gesplitst in Westeneng Makelaardij en Westeneng Accountants & Adviseurs. Wat we als makelaars overigens nooit zijn kwijtgeraakt, is de aandacht voor correcte informatie. Accountants zien een betrouwbare financiële administratie als een voorwaarde voor de juiste zakelijke beslissingen. Zo zien wij als makelaars kloppende en volledige informatie als voorwaarde voor een goede deal. Daar zijn we heel precies in.

Eind jaren zeventig kwam zoon Jan Westeneng in dienst. Jarenlang runde hij samen met zijn vader het makelaarskantoor. Totdat de derde generatie aantrad. Henk als zoon en Martijn Cluistra als schoonzoon van Jan. Sinds 2024 is ook bedrijfsmakelaar Laurens Snel toegetreden als partner.

 

En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174