9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Elspeterweg 65 – E

3888 MT Uddel
€ 1.610 per maand
Omschrijving
Moderne, instapklare kantoorkamers in een luxe bedrijfsgebouw gelegen langs de Elspeterweg in Uddel! Iedere kantoorkamer is voorzien van LED-verlichting, glasvezel en UTP-aansluitingen. De kantoorkamers zijn afzonderlijk of gecombineerd te huur. Daarnaast zijn de op- en afritten van de snelweg A1 op tien minuten afstand te bereiken. Een uniek bedrijfsgebouw van zeer hoogwaardige afwerking, oog voor duurzaamheid en een landelijke locatie.

Ligging:
Het kantoorgebouw bevindt zich aan de doorgaande weg van Uddel naar Elspeet. Binnen tien minuten bent u bij de op- en afrit van de A1, afrit Kootwijk en de A28. Het gebouw bevindt zich in de entree van een bedrijventerrein waarvan de bouw reeds is gestart.

Indeling:
Middels de voordeur (elektrisch slot) komt u in de centrale hal. Via de trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich aan de beide zijden een toilet. Middels een eigen toegangsdeur komt u terecht in de kantoorkamers. De kantoorkamers zijn afgescheiden met moderne glaswanden. De algemene kantine-/ spreekruimte beschikt over een luxe keuken en een vaste kastenwand.

Vloeroppervlakte en huurprijzen:
Kantoorkamer 1: 57 m² | € 430,- per maand, excl. BTW | € 260,- Servicekosten incl. energie per maand excl. BTW
Kantoorkamer 2: 35 m² | € 290,- per maand, excl. BTW | € 160,- Servicekosten incl. energie per maand excl. BTW
Kantoorkamer 3: 52 m² | € 450,- per maand, excl. BTW | € 236,- Servicekosten incl. energie per maand excl. BTW
Kantoorkamer 4: 51 m² | € 440,- per maand, excl. BTW | € 230,- Servicekosten incl. energie per maand excl. BTW

Voorzieningen:
De kantoorkamers zijn van vele gemakken voorzien: Klimaatbeheersing (verwarming/koeling) via energiezuinig VRF Systeem (Lucht/Lucht Warmtepomp), LED-verlichting, glasvezel, brandblusinstallatie, systeemplafond, patchkast en diverse UTP aansluitingen, alarminstallatie en buitenverlichting van het gebouw via in-lite systeem. De algemene kantine-/ spreekruimte beschikt over een luxe keuken incl. cooker, koelkast, diepvries, combi oven en een afwasmachine. De kantine is voorzien van een vaste kastenwand.

Algemeen:
Bouwjaar 2019. Hoogwaardig gebouwd met luxe materialen en duurzame installaties (gasloos).

Bestemming:
Enkelbestemming Bedrijventerrein , bedrijf tot en met categorie 3.1.

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

Aanvaarding:
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 1.610 per maand
Status
Verhuurd
Bouw
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Oppervlakten
Oppervlakte
195 m²
Kantoorruimte oppervlakte
195 m²
Indeling
Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen kantoorruimte
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174