9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Elspeterweg 71 – A 5

3888 MT Uddel
€ 1.395 per maand
Omschrijving
Instapklaar voor koop of huur! Deze bedrijfsunit is direct gebruiksklaar dit mede dankzij de afwerking op de begane grond en de verdieping. Toilet, pantry, systeemplafond, afwerking wanden en 3 eigen parkeerplaatsen zijn dé kenmerken van deze bedrijfsunit. Daarnaast zijn de op- en afritten van de snelweg A1 en A28 goed te bereiken.

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein aan de Elspeterweg te Uddel. Daarnaast rijdt u binnen 15 minuten van en naar de op- en afritten van A1 (afrit 18 Kootwijk) en de A28 (afrit 14 Elspeet).

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Onder de trapopgang bevindt zich de toilet. Trapopgang naar de bedrijfs- en kantoorruimte op de verdieping, welke gescheiden worden middels isolerende wanden. Kantoorruimte is incl. pantry.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 94 m² BVO
Verdieping: ca. 94 m² BVO

Voorzieningen
- Meterkast
- Verlichting in de gehele bedrijfsunit
- Toilet met fonteintje
- Ruimten op de 1e verdieping worden afgescheiden middels geïsoleerde wanden
- Systeemplafond
- Pantry
- Sparing in de verdiepingsvloer
- 3 eigen parkeerplaatsen

Algemeen
Bouwjaar 2023

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, Bedrijf tot en met categorie 3.2

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huur: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
Koop: De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 1.395 per maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Oppervlakten
Oppervlakte
188 m²
Bedrijfshal oppervlak
188 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
Bedrijventerrein
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174