9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Verlengde Parallelweg 4 – 09

3771 LP Barneveld
€ 125 m² / jaar
Omschrijving
Hoogwaardig en instapklaar! Deze bedrijfsunit, gelegen aan Verlengde Parallelweg 4-09 te Barneveld, biedt een luxe en hoogwaardig afgewerkt kantoor met waaronder een systeemplafond met LED-verlichting, een warmtepomp en vloerverwarming op zowel de begane grond als de verdieping. Met de toevoeging van 20 zonnepanelen is deze unit extra duurzaam te noemen. Tevens zijn er twee toiletten en een luxe pantry beschikbaar, en er zijn voorbereidingen getroffen voor het creëren van een vergaderruimte. Daarnaast zijn de op- en afritten op twee minuten afstand gelegen, dus dé ideale plek om duurzaam te ondernemen!

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is op alle vlakken een zeer gunstig gelegen locatie te noemen. Station Noord, Transferium en de op- en afritten van de rijkswegen A1 en A30 zijn op twee kilometer afstand bereikbaar. Naast dat het een UITSTEKENDE locatie betreft, bevindt het bedrijfsverzamelgebouw zich op een zeer bedrijvig bedrijventerrein genoemd 'De Harselaar'.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Aparte entree met toegang naar de verdieping. Toilet op de begane grond. Via de trapopgang naar de eerste verdieping welke beschikt over een luxe pantry, toilet en een opslagruimte. Daarnaast zijn er voorbereidingen getroffen voor het realiseren van een vergaderruimte op de verdieping.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 105 m² BVO / Verdieping: ca. 105 m² BVO

Voorzieningen
Begane grond: LED-verlichting, overheaddeur, uitstortgootsteen/wasbak, toilet, centrale afzuiging wit gespoten plafond en wanden.
Verdieping: Systeemplafond met LED-verlichting, pvc vloer, wand voor scheiding van hal en trapgat, toilet en pantry incl. gootsteen, afzuiging, vaatwasser en kookplaat. UTP bekabeling naar verdieping. Daarnaast zijn er voorbereidingen getroffen voor het realiseren van een eventuele vergaderruimte. Dit is in overleg realiseerbaar.
Installaties: Warmtepomp, afzuiging met Co2 sensor en temperatuur en luchtvochtigheid meter, vloerverwarming begane grond en verdieping en zonnepanelen.

Algemeen
Bouwjaar 2023

Bestemming
Bestemd als Bedrijventerrein voor bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2. Huurder dient zelf onderzoek te doen of vestiging van zijn bedrijf is toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 125 m² / jaar
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Oppervlakten
Oppervlakte
210 m²
Bedrijfshal oppervlak
210 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelweg op 2000 m tot 3000 m, treinstation op 1500 m tot 2000 m en bushalte op 500 m tot 1000 m
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen (niet ovedekt)
3
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174