9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
Bedrijven

Bedrijfspandmatch geeft impuls aan lokale markt

Door Laurens Snel 2 min. leestijd
Westeneng_PHOTOS02_0073

In een markt met weinig aanbod, dringt de vraag zich vaak op bij ondernemers die huisvesting zoeken. Is er dan echt nergens een pand te vinden? Er moeten toch ondernemers zijn die verhuisplannen hebben en hun pand willen verkopen of verhuren? Eigenaren van bedrijfspanden hoeven zich geen zorgen te maken over het vinden van een koper of huurder. Maar juist in deze tijd zitten ze niet te wachten op tal van kijkers, bezichtigingen en gesprekken. Bedrijfspandmatch – een nieuw initiatief van ons – komt aan al deze belangen tegemoet…

Zoekprofiel

Bedrijfspandmatch werkt heel simpel. Maar omdat het idee compleet nieuw is, vraagt het toch even aandacht. In de basis is Bedrijfspandmatch een website, waarop organisaties een zoekprofiel kunnen publiceren. Ze zoeken bijvoorbeeld een bedrijfsruimte van 500 m2 in Ede, een winkelruimte van 300 m2 in Barneveld of een warehouse van 3.000 m2 in Nijkerk. Dat zoekprofiel posten ze eenvoudig op Bedrijfspandmatch.nl, anoniem of met naam en toenaam.

Grasduinen

Vervolgens kunnen bedrijfspandeigenaren naar hartenlust grasduinen in deze online ‘bak’ met potentiële kopers of huurders. Dat is ideaal, zeker voor de ondernemers die hun pand nog te koop of te huur aanbieden, maar wel verhuisplannen hebben. Als ze direct kunnen schakelen met een geïnteresseerde partij, scheelt dat veel rompslomp. Het is een kwestie van contact opnemen met ons, en we brengen vervolgens de twee partijen met elkaar in contact.

Met dank aan internet

Het idee van Bedrijfspandmatch is een variant op het in 2017 gelanceerde Woningmatch. In hoofdlijnen komen de concepten met elkaar overeen, al zijn er natuurlijk ook grote verschillen. De markt voor bedrijfsonroerendgoed zit nu eenmaal anders in elkaar. Maar opnieuw willen wij als makelaars een actieve rol spelen in het bij elkaar brengen van kopers/huurders en verkopers/verhuurders. Opnieuw met behulp van internet.

Regio Foodvalley

In een markt waarin iedereen soms op iedereen lijkt te wachten, kan Bedrijfspandmatch weer schot in de zaak brengen. Beweging. Matches creëren. Een mooie bijdrage aan het bedrijfsleven in de regio. Wie wil ondernemen, heeft tenslotte ruimte nodig. Wat goed is om daarbij te benadrukken, is dat deze regio gróter is dan u misschien zou denken. Richten we ons voor wonen vooral op de gemeente Barneveld, als bedrijfsmakelaar zijn we thuis in de Foodvalley; of, iets preciezer: de regio Nijkerk-Barneveld-Ede. Het moet wel gek gaan als in deze ondernemende regio geen prachtige matches zijn te maken…! Kijk ook eens op www.bedrijfspandmatch.nl.

En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174