9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
Bedrijven

Vandaag ontwikkelen waar morgen vraag naar is.

Door Mirjam van Leeuwen 2 min. leestijd
Westeneng_PHOTO0077

Bent u eigenaar van een ontwikkelingslocatie? Bent u op een andere manier betrokken bij een ontwikkelingsproject? Dan staat u voor de opgave om vastgoed te realiseren dat aansluit bij de marktvraag. Ondernemen is kansen zien – en ze creëren. Vandaag bedenken we hoe een object optimaal in de markt kan worden gezet, of met welke voorwaarden uw belangen vastliggen in een contract. Morgen dragen we ideeën aan over de herontwikkeling of verbouwing van een pand of terrein.

Marktwaarde inschatten

Nog afgezien van gemeentelijk beleid, wettelijke kaders, en belangen van lokale stakeholders. De vraag is: waar zit de markt op te wachten? Hoe kunt u met de te realiseren huisvesting waarde toevoegen aan de bebouwde omgeving? Op welke marktontwikkelingen kunt u inspelen?

Sparring partner

Westeneng helpt u graag antwoorden te vinden op deze vragen. U mag ons zien als sparring partner van grondeigenaren en hun ontwikkelende partijen. Als bedrijfsmakelaars – met collega’s in de woning makelaardij – kennen we de markt door en door. We hebben een sterke positie in ons werkgebied, kennen de mensen, de belangen en de trends. Soms kunnen we in een vroeg stadium al contact leggen met veelbelovende toekomstige kopers of huurders. Bent u thuis in de vastgoedmarkt, dan hebt u van ons minder toelichting en informatie nodig. Maar ook dan nemen we graag het voortouw in het gehele proces, zodat u werkelijk ontzorgd bent.

Commercieel en rendabel

Met onze waardevolle input in de schetsfase kunt u een commercieel en rendabel product ontwikkelen. Daar dragen we graag actief aan bij. De ruimte die we u vandaag helpen ontwikkelen, helpen we u morgen te verzilveren. Mooi samenspel.

Vertrouwen kost niets, maar het is onbetaalbaar
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174