9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Rijksstraatweg 4 – b

3956 CR Leersum
1.396 m²
€ 625.000 k.k
Omschrijving
Realiseer uw droomwoning!
Een prachtige bouwkavel op een goede locatie, nabij uitvalswegen en omzoomd door bosrijke omgeving! Hier hebt u de mogelijkheid om uw woondroom werkelijkheid te laten worden. Op de kavel mag een vrijstaande woning met bijgebouw gebouwd worden.

Bouwkavel:
- Kavelgrootte: 1.396 m²
- Bouwvlak 18x10 meter
- De inhoud van de woning mag maximaal 800 m³ bedragen
- De woning mag worden voorzien van een extern bijgebouw (80 m²) grenzend aan de parkeerplaatsen.
x Er mogen ter plaatse van de aanduiding "bijgebouwen" behorende bouwwerken worden gebouwd met een maximum
goot- en bouwhoogte van 3m en 6m;
- De nutsvoorzieningen (water en riolering) dienen door koper worden aangelegd. De hoofdaansluiting elektra is reeds aanwezig
- Op de kavel zijn nog een aantal opstallen aanwezig. Op de opstallen bevindt zich geen asbest. De kosten voor het slopen van de huidige opstallen zijn voor rekening van de koper

Algemeen:
De stedenbouwkundige visie achter dit totale plan is om een boerenerf te creëren. Er komen 5 algemene parkeerplaatsen die bestemd zijn voor de nieuw te bouwen woningen (Rijksstraatweg 4A en Rijksstraatweg 4B). De aangrenzende huizen (nr. 2 en 4) houden recht van overpad op de bestaande oprit.

Omgeving:
De kavel is gelegen in een bosrijke omgeving. Op loopafstand vindt u Landgoed Zuylenstein, het historische Amerongen en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast zijn ook uitvalswegen zoals A12 en A30 met enkele minuten te bereiken. Kortom; een perfecte locatie!
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 625.000 k.k
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort bouw
Niet van toepassing
Oppervlakten en inhoud
Perceel
1.396 m²
Kadastrale gegevens
Perceel
Leersum C 3283
Oppervlakte
1396 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Buitenruimte
Ligging
In bosrijke omgeving en landelijk gelegen
Tuin
Geen tuin
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174