9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Verlaat 12

3861 AA Nijkerk
270 m²
A+
€ 3.500 per maand
Omschrijving
Ontdek deze ideale winkelruimte in het bruisende hart van Nijkerk! Gelegen in het historische centrum van de stad biedt deze winkelruimte een oppervlakte van ca. 215 m² op de begane grond. De grote raampartijen aan de voorzijde van de winkel zorgen voor perfecte etalagemogelijkheden, waardoor passanten de winkelruimte niet kunnen missen! De winkelruimte is naar eigen wens in te delen en daarnaast ondergaat de ruimte op dit moment een renovatie, wat gaat zorgen voor minimaal een energielabel A+! De stad Nijkerk beschikt over een levendige sfeer in het centrum met pleinen, gezellige winkelstraten, markten en historische architectuur.

Ligging
In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, zoals parkeergarage Wheemplein en Gasthuisstraat. Daarnaast zijn er goede laad- en losmogelijkheden bij de winkelruimte. De op- en afritten van de snelweg A28 (Amersfoort – Harderwijk) zijn binnen 10 minuten bereikbaar en op ca. 3,5 kilometer gelegen van het centrum van Nijkerk.

Indeling
Toegang naar de winkelruimte via voordeur en zij ingang. Aparte zij ingang in verband met de appartementen gelegen op de verdieping. De winkelruimte beschikt over twee toiletten en één ruime opslagruimte. De winkelruimte heeft aan de achterzijde een hoger plafond, wat een ruimtelijk effect geeft. De gehele winkelruimte is naar eigen wens in te delen.

Vloeroppervlakte
Winkelruimte gelegen op de begane grond: ca. 215 m²

Voorzieningen
- Twee toiletten, urinoir en een pantry
- Eigen entree
- Alarminstallatie
- Vloerafwerking incl. vloerverwarming
- Elektra en verlichting
- Airco voor verwarming en verkoeling op begane grond
De verhuurder is bereid mee te denken in het specifiek afbouwen van het gehuurde, dit wordt verdisconteerd in de huurprijs.

Algemeen
Bouwjaar 1960 | Voor het pand is op dit moment een energielabel G afgegeven. Doordat het pand op dit moment wordt gerenoveerd is een energielabel A+ haalbaar en zal deze (of hoger) worden afgegeven wanneer het pand is gerenoveerd.

Bestemming
Enkelbestemming Centrum

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 3.500 per maand
Status
Nieuw
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Oppervlakten
Perceel
270 m²
Energie
Energielabel
A+
Omgeving
Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Bereikbaarheid
Snelweg op 5000 m of meer, treinstation op 500 m tot 1000 m en bushalte op minder dan 500 m
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174