9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Anthonie Fokkerstraat 57 – R

3772 MP Barneveld
€ 1.100 per maand
Omschrijving
Unieke kans op de Briellaerd! Deze net afgewerkte en instapklare bedrijfsunit wordt te huur aangeboden. De bedrijfsunit (verdieping deels verhuurd) heeft een verhuurbare oppervlakte van ca. 135 m² en beschikt over 2-3 parkeerplaatsen voor de bedrijfsunit. De volgende voorzieningen zijn aanwezig: automatische overheaddeur, elektrische installatie, verlichting, kantoor/kantine met pantry en een te openen lichtkoepel. Genoeg pluspunten om contact met ons op te nemen!

Ligging
Bedrijventerrein De Briellaerd kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid op enkele minuten rijafstand van de op- en afritten van de aangrenzende snelweg A30. Ook door de ligging nabij de rondweg Plantagelaan is dit een perfecte uitvalsbasis voor uw bedrijf.

Indeling
Entrée op de begane grond middels overheaddeur en loopdeur. Bedrijfsruimte met toilet en daarachter een pantry met spoelbak. Trapopgang naar de verdieping toegang tot kantoor/kantine met keukenblok, elektrische verwarming en een te openen lichtkoepel. Separate berging. Aan de voorzijde is een aparte kantoorkamer aanwezig welke reeds is verhuurd.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 90 m² | Vrije hoogte van 3,5 meter
Verdieping: ca. 45 m²

Voorzieningen
Elektrische verwarming, bedienbare overheaddeur, toilet, pantry op begane grond en op de verdieping (incl. close-in boiler), verlichting, te openen lichtkoepel op de verdieping en LED-verlichting.

Algemeen
Bouwjaar 2020

Bestemming
Enkelbestemming bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 2.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn m.u.v. calamiteiten.

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 1.100 per maand
Status
Verhuurd
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten
Oppervlakte
135 m²
Bedrijfshal oppervlak
135 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
Bedrijventerrein
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen (overdekt)
3
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174