9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
Westeneng_PHOTO0070

Optimale begeleiding

Zoekt u een bedrijfspand voor uw organisatie? Wilt u kopen of huren – of is dat nog maar de vraag? Betrek dan onze bedrijfsmakelaars bij deze belangrijke keuze. We ondersteunen en begeleiden u bij de aankoop of aanhuur. Met onze adviezen komt u tot de beste beslissingen. En met onze bemiddeling kunt u rekenen op een goede deal.

Sparring partner

Als aankoop- of aanhuurmakelaar gaan we graag vroegtijdig bij u aan tafel. Zodra u aan verhuizen begint te denken, kunnen onze ideeën en inzichten nuttig zijn voor u. Veel ondernemers waarderen onze rol als sparring partner in deze fase. Samen brainstormen over het optimale pand voor u, de ruimte die uw organisatiegroei vereist, de beste locatie, de belangrijke huur/koopvoorwaarden, etc.

Pand vinden

Vervolgens gaan we voor u op zoek naar een pand dat aansluit bij uw eisen. Daarin zijn we creatief en ondernemend. Soms benaderen we pandeigenaren op eigen initiatief, wat geregeld tot prachtige kansen leidt. Zeker in een krappe markt vraagt aankoop/aanhuurmakelaardij om een actieve houding.

Tot aan de handtekening

Vinden we een geschikt pand, dan onderzoeken we nauwkeurig de mogelijkheden, en toetsen we alle informatie (over bestemmingsplan, etc.) Ook voeren we namens u de onderhandelingen. Dat geldt zowel de prijs als de voorwaarden. Door onze inhoudelijke kennis én onze ervaring met deze onderhandelingsprocessen kunnen we u naar goede deal begeleiden. U kunt verhuizen.

En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174