9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
Het geheim van de beste deal Wilt u uw pand verkopen? In een tijd met weinig aanbod kan dat eenvoudig lijken. Maar laten we gaan voor de beste deal. Wat dat ook is voor u. Maximale opbrengst. Of minimale risico’s. De beste voorwaarden. Of de meeste flexibiliteit voor u. Waar gaat u voor?
Westeneng_PHOTO00109

Met veel plezier begeleiden we u naar een geslaagde verkoop

Westeneng_PHOTOS02_0043
1. Eerste gesprek Aan tafel. Uw pand bekijken. De huidige waarde inschatten. Onbenutte mogelijkheden verkennen. Daar beginnen we mee. Maar ook: doorvragen. We willen begrijpen wat voor u een deal succesvol zal maken. Met onze ervaring als bedrijfsmakelaars komen we snel tot een goede verkoopstrategie.
Westeneng_PHOTOS02_0019
2. Bedrijfspandmatch Voordat we uw pand uitgebreid gaan presenteren, checken we onze Bedrijfspandmatch-database met ondernemers die ruimte zoeken. Mogelijk kunnen we direct schakelen met een potentiële koper. U kunt uw pand dan snel, anoniem en met weinig inspanning tegen optimale voorwaarden verkopen.
Westeneng_PHOTO00129
3. Presentatie De kunst van het verkopen is duidelijk maken wat het potentieel is van uw pand voor andere ondernemers. Daar zijn goede foto’s, een video en drone-opnamen voor nodig. Soms laten we een artist impression maken om de mogelijkheden van uw pand tot leven te brengen. Uiteraard zorgen we voor complete en correctie informatie, van afmetingen tot bestemmingsplan.
Westeneng_PHOTOS02_0025
4. Bezichtiging Als geïnteresseerden contact opnemen met ons, beantwoorden we eventuele vragen en plannen we een bezichtiging. Dat doen we uiteraard in overleg met u, zeker als uw pand in gebruik is. Vervolgens begeleiden we potentiële kopers naar een goed en zinvol bod. Vervolgens gaan we namens in onderhandeling.
Westeneng_PHOTOS02_0017
5. De verkoop Bij het onderhandelen geven we aandacht aan zowel de verkoopprijs als de voorwaarden. Omdat we weten wat voor u van belang is – zie stap 1 – kunnen we een optimale deal realiseren. Als de deal rond is, stellen we een complete verkoopovereenkomst, waarin alle afspraken zijn vastgelegd.
Westeneng_PHOTO00115
6. Overdracht Voor de officiële overdracht controleren wij alle notariële stukken. Samen met u en de koper inspecteren we uw pand. Als alles conform afspraak kan worden opgeleverd, is het tijd voor de overdracht bij de notaris. Tijd om met een goed gevoel uw handtekening te zetten. Gefeliciteerd.
Ondernemend Mogelijkheden creëren om wensen en ambities waar te maken: dat doen we graag.
Persoonlijk Het is belangrijk om elkaar goed te kennen én te kunnen vertrouwen.
Inspirerend We komen graag met ideeën om uw ideale ruimte of beste deal te realiseren.

Laat de cijfers maar spreken

Twee partijen die allebei met een glimlach hun handtekening zetten. Daar gaan we voor. En we beseffen dat onze dienstverlening daarin een belangrijke schakel is. We stellen onszelf steeds de vraag: doen we het goed genoeg? Voldoet onze dienstverlening aan de verwachtingen? Hebben we bijgedragen aan een inspirerend en zorgvuldig proces? Als we afgaan op onze klanten, halen we al een mooi cijfer. En toch: misschien kan het nóg beter. Daar gaan we voor.

Neem contact op
Gemiddelde beoordeling 9.6
Woningen beschikbaar 52
Gemiddelde beoordeling 9.3
Bedrijfspanden beschikbaar 25
Westeneng_PHOTO0072
Westeneng_PHOTO0084
Westeneng_PHOTO00139

In de makelaardij draait het om mensen, niet om stenen.

Als u Westeneng betrekt bij uw plannen als (ver)koper of (ver)huurder, ontdekt u wie we zijn. En wij ontdekken wie u bent. Natuurlijk praten we samen over stenen. Over vierkante meters, ruimten, kenmerken, contracten en voorwaarden. Maar het draait uiteindelijk om mensen. Om u. Dat maakt ons vak zo mooi. Dat we een kleine, maar soms beslissende rol mogen spelen in uw zoektocht naar persoonlijk woonplezier of zakelijk succes. Dat brengt ons gehele team voor u in beweging. Inderdaad: altijd actief.

11 medewerkers
Woningmakelaars en bedrijfsmakelaars
Al 60 jaar een ondernemend team
Leer ons kennen
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174