9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
De juiste huurder voor uw m² U wilt uw bedrijfspand verhuren. Omdat u de ruimte zelf niet nodig hebt, of omdat het pand voor u een beleggingsobject is. Hoe dan ook: maak het uzelf gemakkelijk en laat het verhuren geheel aan onze bedrijfsmakelaars over.
Westeneng_0030051

Het verhuren van huisvesting vraagt om zakelijkheid én betrouwbaarheid

Westeneng_PHOTOS02_0043
1. Eerste gesprek Samen met u verkennen we in een eerste gesprek het marktpotentieel van uw pand. Hoe courant is de ruimte? Welke type ondernemer is ernaar op zoek? Hoe kunnen we de aantrekkingskracht eventueel vergroten? Gaat een kleine investering u misschien helpen sneller en beter te verhuren? We geven u hierin advies.
Westeneng_PHOTOS02_0019
2. Bedrijfspandmatch In onze Bedrijfspandmatch-database hebben we de gegevens van ondernemingen die een huurpand zoeken. Deze potentiële huurders checken we natuurlijk als eerste. Grote kans dat we zo heel snel een huurder vinden waarmee u snel tot een akkoord komt.
Westeneng_PHOTO00129
3. Presentatie Uw pand gaan we te huur zetten. Daarbij verstrekken we aansprekende én complete informatie. Foto’s, een video en dronebeelden brengen uw pand tot leven voor geïnteresseerde ondernemers. Het gaat er niet alleen om dat we zoveel mogelijk kijkers trekken, maar vooral de juíste kijkers. Betrouwbare huurders die u verzekeren van een gezonde cashflow.
Westeneng_PHOTOS02_0025
4. Bezichtiging Als ondernemers geïnteresseerd zijn, leiden wij ze rond in uw pand. We bespreken hun plannen, beantwoorden hun vragen en lichten de huurvoorwaarden toe. Waar dat realistisch is, brengen we tegenvoorstellen van huurders in bij u. We ontzorgen u zoveel mogelijk.
Westeneng_PHOTOS02_0017
5. De verhuur Als u en de huurder het eens worden over de voorwaarden, zorgen we dat de afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst. We lichten deze toe, en maken een afspraak voor de ondertekening. U kunt bij alle voorbereidingen en vragen terecht bij onze bedrijfsmakelaars én het team op kantoor.
Westeneng_PHOTO00115
6. Oplevering Zodra de huurperiode ingaat, leveren wij uw pand op aan de huurder. Vanaf dat moment zijn en blijven wij het aanspreekpunt. Of het nu gaat om het incasseren van de huur of het bespreken van bouwkundige aanpassingen: wij fungeren als contactpersoon voor de huurder. Vanzelfsprekend bespreken wij de nodige keuzes en beslissingen met u als eigenaar.
Ondernemend Mogelijkheden creëren om wensen en ambities waar te maken: dat doen we graag.
Persoonlijk Het is belangrijk om elkaar goed te kennen én te kunnen vertrouwen.
Inspirerend We komen graag met ideeën om uw ideale ruimte of beste deal te realiseren.

Laat de cijfers maar spreken

Twee partijen die allebei met een glimlach hun handtekening zetten. Daar gaan we voor. En we beseffen dat onze dienstverlening daarin een belangrijke schakel is. We stellen onszelf steeds de vraag: doen we het goed genoeg? Voldoet onze dienstverlening aan de verwachtingen? Hebben we bijgedragen aan een inspirerend en zorgvuldig proces? Als we afgaan op onze klanten, halen we al een mooi cijfer. En toch: misschien kan het nóg beter. Daar gaan we voor.

Neem contact op
Gemiddelde beoordeling 9.6
Woningen beschikbaar 24
Gemiddelde beoordeling 9.3
Bedrijfspanden beschikbaar 23
Westeneng_PHOTO0072
Westeneng_PHOTO0084
Westeneng_PHOTO00139

In de makelaardij draait het om mensen, niet om stenen.

Als u Westeneng betrekt bij uw plannen als (ver)koper of (ver)huurder, ontdekt u wie we zijn. En wij ontdekken wie u bent. Natuurlijk praten we samen over stenen. Over vierkante meters, ruimten, kenmerken, contracten en voorwaarden. Maar het draait uiteindelijk om mensen. Om u. Dat maakt ons vak zo mooi. Dat we een kleine, maar soms beslissende rol mogen spelen in uw zoektocht naar persoonlijk woonplezier of zakelijk succes. Dat brengt ons gehele team voor u in beweging. Inderdaad: altijd actief.

11 medewerkers
Woningmakelaars en bedrijfsmakelaars
Al 60 jaar een ondernemend team
Leer ons kennen
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174