9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Dortmundstraat 6 – A

7418 BH Deventer
€ 1.225 per maand
Omschrijving
Te koop of te huur! Ontdek deze unieke kans om uw bedrijf te vestigen in deze bedrijfsunit, perfect gesitueerd in de kopgevel van het representatief bedrijfsverzamelgebouw Dortmundstraat 6 te Deventer. Met een oppervlakte van circa 89 m² op zowel de begane grond als de verdieping, biedt deze ruimte mogelijkheden voor een combinatie tussen bedrijfs- en kantoorruimte. Daarnaast beschikt de unit over een overheaddeur, verdiepingsvloer en heeft u de beschikking tot drie eigen parkeerplaatsen!

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is gerealiseerd tussen twee gerenommeerde autobedrijven, op korte afstand van Woonboulevard De Snipperling. Bedrijventerrein ‘Kloosterlanden’ is gunstig gelegen nabij de op- en afrit van de A1.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Trapopgang naar de eerste verdieping.

Vloeroppervlakte
Begane grond ca. 89 m² BVO | Eerste verdieping ca. 89 m² BVO

Voorzieningen
- Overheaddeur
- Betonnen verdiepingsvloer
- 3 eigen parkeerplaatsen
- Groepenkast
- Elektrisch bedienbare overheaddeur

Algemeen
Bouwjaar 2021

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1
Functieaanduiding: detailhandel volumineus.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Overige condities
HUUR: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
KOOP: De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 1.225 per maand
Status
Verkocht
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten
Oppervlakte
178 m²
Bedrijfshal oppervlak
178 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Overheaddeuren en betonvloer
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
Bedrijventerrein
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen (niet ovedekt)
3
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174