9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Verlengde Parallelweg 4 – 22

3771 LP Barneveld
€ 1.450 per maand
Omschrijving
Te koop of te huur en instapklaar! Deze afgewerkte bedrijfsunit biedt een ideale indeling, bedrijfsruimte op de begane grond en een kantoor-/kantineruimte op de verdieping met een keuken. Het betreft een gunstige locatie met de nabijheid van de op- en afritten van de snelweg A1. Tegenover het bedrijfsverzamelgebouw is het Transferium en Station Barneveld Noord gelegen. Daarnaast beschikt de bedrijfsunit over een toilet, drie eigen parkeerplaatsen, prachtige kantoor-/ kantineruimte en veel daglicht toetreding.

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is op alle vlakken een zeer gunstig gelegen locatie te noemen. Station Noord, Transferium en de op- en afritten van de rijkswegen A1 en A30 zijn op steenworp afstand bereikbaar. Naast dat het een UITSTEKENDE locatie betreft, bevindt het bedrijfsverzamelgebouw zich op
een zeer bedrijvig bedrijventerrein genoemd 'De Harselaar'.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. De toilet is gelegen onder de trap. Via trapopgang naar de eerste verdieping. Kantoor-/kantineruimte incl. keuken wordt gescheiden van de bedrijfsruimte middels tussenwand en stalen toegangsdeur.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 93 m² BVO / Verdieping: ca. 93 m² BVO

Voorzieningen
- Keuken incl. boiler en koelkast met vriesvak
- Verwarming middels radiatoren
- Systeemplafond met inbouwspots
- Draai-/kiepramen
- Toilet op de begane grond
- Mantelbuis naar de parkeerplaats ten behoeve van het elektrisch laden
- Aangesloten bij het glasvezelcollectief
- 3 eigen parkeerplaatsen

Bestemming
Bestemd als Bedrijventerrein voor bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
HUUR: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
KOOP: De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 1.450 per maand
Status
Verkocht
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Oppervlakten
Oppervlakte
186 m²
Bedrijfshal oppervlak
186 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
Bedrijventerrein
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen (niet ovedekt)
3
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174