9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda
Onder Optie
Valkse Weide (appartement 19) (afbeelding 1)

Valkse Weide (appartement 19)

3771 RG Barneveld
€ 260.000 v.o.n
Omschrijving
Nieuw in de verkoop: Nieuwbouwproject "Valkse Weide", karaktevolle woningen met kempische bouwstijl met verfijnde architectonische details.

Het nieuwbouwproject bestaat uit:
- vrijstaande woningen (v.a. € 900.000,- v.o.n.)
- twee-onder-één-kapwoningen (v.a. € 685.000,- v.o.n.)
- levensloopbestendige woningen (v.a. € 665.000,- v.o.n.)
- appartementen (appartementen met 49 m² woonoppervlakte - € 260.000,- v.o.n. en appartementen met 68 m² woonoppervlakte - € 390.000,- v.o.n.)

*de genoemde inhoud (m³) kan enigszins afwijken van de situatie die gerealiseerd gaat worden.

De woningen komen tussen de Valkseweg en de Doctor Willem Dreeslaan. In de stedenbouwkundige opzet sluiten we aan bij de bestaande structuur van de lintbebouwing. Deze wordt gekenmerkt door de vrij liggende woningen en het kleinschalige vriendelijke karakter. De vier nieuwe woningen aan de Valkseweg passen hier goed tussen.
Er is een ruime groene doorsteek naar de andere woningen. Deze liggen aan een rustige straat en hebben uitzicht naar het groen. Samen vormen de woningen een eigen buurtje. Parkeren gebeurt op eigen terrein en centraal langs de straat. Het groen is natuurlijk vormgegeven met bestaande en nieuwe bomen, een wadi (waterberging) en natuurlijke speelplekken.

In het groen parallel aan de Doctor Willem Dreeslaan ligt het appartementengebouw van 4 lagen hoog. Deze staat los in het groen op voldoende afstand van de woningen en de Doctor Willem Dreeslaan. Het gebouw is te bereiken via de Pascalstraat en de parkeerplaatsen bevinden zich ook aan deze zijde van het gebouw evenals de entree.

De ontwikkelaar heeft zich laten inspireren door de Kempische bouwstijl. Deze dorpse architectuur past goed bij de bestaande bebouwing langs de Valkseweg. Belangrijke stijlkenmerken zijn een gemêleerde gevelsteen, puntgevels en bijzondere accenten zoals ronde ramen, luiken en erkers.
De verschillende woningen zijn ontworpen als een familie. Er is eenheid in de ontwerpen waardoor er een eigen herkenbaar
buurtje ontstaat maar er is ook diversiteit waardoor iedere woning uniek is. De herkenbare architectuur en het natuurlijke groen maken de wijk tot een kleinschalige en dorpse buurt waar men elkaar kent en kan ontmoeten.

Duurzaamheid
Bij de ontwikkeling van Valkse Weide stond een sterke nadruk op duurzaamheid. Het resultaat hiervan is dat iedere woning voldoet aan de nieuwste duurzaamheidseisen. In dit project worden de woningen voorzien van zonnepanelen, balansventilatie, een lucht water warmtepomp, HR++ beglazing, vloerverwarming en een hoogwaardige isolatie. Met deze woning kunt u gegarandeerd genieten van meer comfort, lagere energiekosten en draagt u bij aan een beter milieu.

Wonen in Barneveld - een fantastische omgeving
Het centraal gelegen Barneveld, het dorp dat bekend staat als de poort naar de Veluwe. Omringd door uitgestrekte weilanden en schilderachtige boerderijen ademt Barneveld een rustieke charme uit die bezoekers en bewoners betovert. Van de levendige markten tot de rijke geschiedenis die doordrenkt is in elk straatje, Barneveld is een plek waar het goede leven en de landelijke idylle samenkomen. Ontdek de warme gastvrijheid en ontspannen sfeer van dit bijzondere dorp, waar elke dag een nieuw avontuur in het verschiet ligt.

En als u woont in één van deze nieuwe woningen dan profiteert u hier van de perfecte plek! Dit nieuwbouwproject ligt dicht bij het gezellige dorpscentrum van Barneveld, het station, de supermarkt, scholen en de andere openbare voorzieningen. Ook het Schaffelaarse Bos is op korte afstand te vinden waar u kunt genieten van leuke wandel- en fietspaden.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 260.000 v.o.n
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2026
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakten
 
Wonen
49 m²
Inhoud
147 m²
Indeling
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 toilet
Badkamervoorzieningen
Wastafel en inloopdouche
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Energie
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en hr glas
Verwarming
Vloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Ligging
In woonwijk
Tuin
Geen tuin
Parkeergelegenheid
Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174