9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

De Driest 12

3861 RT Nijkerk
€ 85 m² / jaar
Omschrijving
Deze ruime bedrijfsunit biedt een uniek voordeel met twee overheaddeuren aan beide zijden, waardoor er een doorgang is gegarandeerd voor logistieke werkzaamheden. De unit is uitgerust met een toilet, pantry en een afgescheiden (kantoor) ruimte op de halve verdiepingsvloer en daarnaast heeft u de
beschikking tot drie eigen parkeerplaatsen. De ideale ligging nabij de op- en afritten van de A28 versterkt de bereikbaarheid en maakt deze bedrijfsunit ideaal voor elke ondernemer!

Ligging
Deze unit is gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw, welke is gerealiseerd op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar.

Indeling
Toegang middels overheaddeur aan voor- en achterzijde en via de loopdeur. Bedrijfsruimte op begane grond en een halve verdiepingsvloer, welke is ingedeeld als kantoor-/ kantineruimte.

Vloeroppervlakte
Begane grond: 127 m²
Verdieping: 60 m²

Voorzieningen
De unit is voorzien van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (elk 3,5 x 3,5 meter). De unit beschikt over een meterkast (water- en elektriciteitsaansluiting), elektrische installatie, verlichting, toilet, pantry, airco unit en trap naar de verdieping.

Algemeen
Bouwjaar 2021

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.1

Huurperiode
In overleg, voorkeur 5+5 jaar.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 85 m² / jaar
Status
Verhuurd
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Oppervlakten
Oppervlakte
187 m²
Bedrijfshal oppervlak
187 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelweg op 1000 m tot 1500 m, treinstation op 2000 m tot 3000 m en bushalte op 1000 m tot 1500 m
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen (niet ovedekt)
3
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174