9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

De Ruijterlaan 21

3781 TJ Voorthuizen
€ 1.500 per maand
Omschrijving
Vrijstaande kantoor-/bedrijfsruimte gelegen aan De Ruijterlaan 21 te Voorthuizen. Ruim opgezet en voorzien van veel lichtinval. Ideaal voor gebruik als opslag, praktijk, atelier of kantoor. Er zijn tevens drie garageboxen aanwezig, welke eventueel afzonderlijk te huur zijn. De begane grond van het kantoor heeft een oppervlakte van ca. 122 m² en de verdieping is ca. 30 m². De garageboxen variëren in grootte vanaf 14 m² tot 30 m².

Ligging
De locatie is goed te bereiken, op circa 5 minuten rijafstand van de op- en afritten van de A1 en A30. Gelegen nabij het centrum van Voorthuizen, waardoor de supermarkt en overige winkels snel zijn te bereiken.

Indeling
Entrée waar er toegang is tot verschillende kantoor-/ praktijkruimten. Pantry en toilet, waarachter nog een berging. Trapopgang naar de zolder.

Vloeroppervlakte
Oppervlakte begane grond: ca. 122 m²
Oppervlakte verdieping: ca. 30 m²
Totale oppervlakte garageboxen ca. 70 m²

Voorzieningen
- Toilet
- Pantry
- Gaskachels
- Elektrapunten in garageboxen
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Buitenruimte

Algemeen
Bouwjaar 1960

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijf

Huurperiode
In overleg

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 1.500 per maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten
Oppervlakte
222 m²
Bedrijfshal oppervlak
222 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Overheaddeuren, toilet en pantry
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174