9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Elspeterweg 69 – B 6

3888 MT Uddel
€ 730 per maand
Omschrijving
TE HUUR OF TE KOOP! Een hoekunit op een perfecte zichtlocatie, direct gelegen aan de Elspeterweg, met twee eigen parkeerplaatsen. De bedrijfsunit beschikt over de volgende kenmerken: toilet, gestucte wanden, airco, pantry en diverse elektra punten. Binnen 15 minuten rijd u naar de op- en afritten van de A1 en A28. De bedrijfsunit is nog geheel naar eigen wens in te delen. Kortom, genoeg mogelijkheden!

Ligging
De bedrijfsunit is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein aan de Elspeterweg te Uddel. Daarnaast rijdt u binnen 15 minuten van en naar de op- en afritten van A1 (afrit 18 Kootwijk) en de A28 (afrit 14 Elspeet).

Indeling
Toegang middels overheaddeur en loopdeur. Toilet onder trap opgang. Pantry en airco gelegen op de eerste verdieping. De unit is verder naar eigen wens in te delen.

Vloeroppervlakte
Ca. 90 m² BVO

Voorzieningen
- Twee parkeerplaatsen
- Gestucte wanden
- Toilet
- Wastafel
- Pantry met spoelbak
- Airco
- Elektrische installatie
- Meterkast inclusief water- en elektrameter

Algemeen
Bouwjaar 2023.

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein tot en met categorie 3.1.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg. De verkoopprijs is exclusief BTW en exclusief notariskosten voor de eigendomsoverdracht. Deze komen voor rekening van koper. Aangezien de bedrijfsunit nog niet in gebruik is genomen, is er over de koopsom geen overdrachtsbelasting verschuldigd.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 730 per maand
Status
Verhuurd
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Oppervlakten
Oppervlakte
90 m²
Bedrijfshal oppervlak
90 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
Bedrijventerrein
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen (niet ovedekt)
2
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174