9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Jan van Schaffelaarstraat 5

3771 BP Barneveld
E
€ 1.250 per maand
Omschrijving
Deze winkelruimte is gelegen midden in het gezellige en levendige centrum van Barneveld, met een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. De totale oppervlakte bedraagt 75 m² en is volledig op de begane grond gelegen. Goede etalagemogelijkheden dankzij de raampartij over de gehele breedte van het pand. Uiteraard beschikt het object ook over een pantry en toilet.

Ligging
De Jan van Schaffelaarstraat is een auto- en (gedeeltelijk) fietsvrij gedeelte van het centrum en vormt samen met de Langstraat het winkelhart van Barneveld. In het centrum van Barneveld vindt u een divers aanbod van winkels en horecagelegenheden. Het winkelaanbod wordt afgewisseld met bekende lokale en regionale formules. Betaald parkeren is op steenworp afstand gelegen, vrij parkeren op 5 minuten looptafstand (De Vetkamp). Daarnaast bevindt u zich binnen 10 minuten op de snelwegen A30 en A1.

Indeling
Winkelruimte met daarachter pantry en toilet.

Vloeroppervlakte
Ca. 75 m².
Frontbreedte 5,25 meter.

Voorzieningen
- Aluminium pui v.v. dubbel glas
- Parketvloer
- Designplafond met LED-verlichting
- Warmtegordijn
- Airconditioningsinstallatie
- Alarminstallatie
- Inbraakgordijn
- Toilet
- Pantry

Algemeen
Bouwjaar 1900

Bestemming
Enkelbestemming: centrum. Geschikt voor diverse soorten detailhandel.

Huurperiode
In overleg

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 1.250 per maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Energie
Energielabel
E
Omgeving
Ligging
Winkelgebied stadscentrum
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174