9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Koningsbergenweg 12 – 15

3771 NS Barneveld
€ 2.025 per maand
Omschrijving
Te huur! Dit pand biedt een ruim vloeroppervlak van circa 200 m² op de begane grond en 100 m² op de verdieping, met een overheaddeur van ca. 4,40 meter hoogte. Het bedrijfsgebouw beschikt tevens over een toiletgroep op de begane grond en een ideale vrije hoogte van 8 meter. Het pand beschikt over vier eigen parkeerplaatsen en is gunstig gelegen op het bedrijventerrein Harselaar-Zuid, met nabijheid tot de op- en afritten van de snelweg A1 en A30.

Ligging
Een zeer gunstige ligging op het bedrijventerrein Harselaar Zuid, met goede aansluitingen op de snelwegen A1 en A30. Een representatieve omgeving, op dit bedrijventerrein zijn meerdere toonaangevende bedrijven gehuisvest. Met vijf minuten bevindt u zich op de snelweg A1.

Indeling
Toegang middels overheaddeur en loopdeur. Bedrijfsruimte incl. toilet en meterkast onder trapopgang. Trapopgang naar de verdieping. Halve verdiepingsvloer, beide verdiepingen zijn nog naar eigen wens in te delen.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 200 m² | Verdieping: ca. 100 m²

Voorzieningen
- Betonnen begane grondvloer met vloerbelasting van ca. 2.500 kg/m²
- Betonnen verdiepingsvloer met vloerbelasting van ca. 350 kg/m²
- Elektrisch bedienbare overheaddeur met een hoogte van ca. 4,40 meter
- Toilet en urinoir op de begane grond
- Uitstortgootsteen
- Elektrapunten en verlichting
- 4 eigen parkeerplaatsen
Eventuele verdere afbouw is in overleg bespreekbaar!

Algemeen
Bouwjaar 2021 | De servicekosten bedragen € 75,- per maand, excl. BTW. Daarin is inbegrepen: Glasbewassing | Opstalverzekering | Terreinonderhoud | Terreinafsluiting

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bedrijf van categorie 3.1 – 4.1

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 2.025 per maand
Status
Verhuurd
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Oppervlakten
Oppervlakte
300 m²
Bedrijfshal oppervlak
300 m²
Vrije hoogte
8,1 m
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
Bedrijventerrein
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen (niet ovedekt)
4
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174