9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Smitspol 20 – g

3861 RS Nijkerk
€ 1.350 per maand
Omschrijving
Op een ideale locatie, dichtbij de snelweg A28, is deze multifunctionele bedrijfsunit gelegen! De bedrijfsunit beschikt over drie eigen parkeerplaatsen, glasvezelverbinding, toilet en een pantry. Daarnaast is er een royale overheaddeur aanwezig (4 x 3,4 meter) en een halve verdiepingsvloer.

Ligging
Deze bedrijfsunit is gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Arkervaart-West. Een perfecte locatie, want dankzij de ligging langs de A28 zijn bijvoorbeeld Amersfoort en Zwolle goed bereikbaar. Daarnaast is het tankstation BP en de McDonald’s op nog geen 150 meter afstand te bereiken.

Indeling
Bedrijfsruimte welke toegankelijk is middels loopdeur en overheaddeur. Toilet en pantry zijn op de begane grond aanwezig. Trapopgang naar 1e verdieping. De halve verdiepingsvloer is voorzien van een pvc-afscheiding.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 103 m²
Verdieping: ca. 52 m²

Voorzieningen
De bedrijfsunit is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur (4 x 3,4 meter), meterkast, glasvezelverbinding, toilet en urinoir, pantry op de begane grond en een halve verdiepingsvloer. Er zijn een aantal zaken (in overleg) ter overname zoals: bureaus, (koel)kast, lamellen, pvc-afscheiding en het alarmsysteem.

Algemeen
Bouwjaar 2021

Bestemming
Enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ Bedrijf tot en met categorie 4.2

Huurperiode
In overleg

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 1.350 per maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Oppervlakten
Oppervlakte
155 m²
Bedrijfshal oppervlak
155 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
Bedrijventerrein
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen (niet ovedekt)
3
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174