9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Verlengde Parallelweg 4 – 03

3771 LP Barneveld
€ 95 m² / jaar
Omschrijving
Deze bedrijfsunit in het nieuwbouwproject Veste Parallel biedt een oppervlakte van ca. 178 m², verdeeld over de begane grond als de verdieping. De bedrijfsunit beschikt over drie parkeerplaatsen en is daarnaast nog geheel naar eigen wens in te delen. In overleg kan de bedrijfsunit worden voorzien van een standaard afbouw, zoals een toilet, pantry en/of airco met verwarming. Gelegen op een uitstekende locatie binnen het bedrijventerrein Harselaar, bevinden de op- en afritten van de snelweg zich op steenworp afstand. Dit zorgt voor uitstekende bereikbaarheid van uw bedrijf!

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is op alle vlakken een zeer gunstig gelegen locatie te noemen. Station Noord, Transferium en de op- en afritten van de rijkswegen A1 en A30 zijn op korte afstand bereikbaar. Naast dat het een UITSTEKENDE locatie betreft, bevindt het bedrijfsverzamelgebouw zich op een zeer bedrijvig bedrijventerrein 'De Harselaar'.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Gehele bedrijfsunit is nog naar eigen wens in te delen.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 89 m² BVO / Verdieping: ca. 89 m² BVO

Voorzieningen
In overleg kan de bedrijfsunit worden voorzien van de volgende voorzieningen:
- Verlichting in de gehele bedrijfsunit
- Elektrapunten
- Krachtstroom
- Toilet + fonteintje
- Pantry
- Airco met verwarming

Algemeen
Bouwjaar 2023

Bestemming
Bestemd als Bedrijventerrein voor bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2. Huurder dient zelf onderzoek te doen of vestiging van zijn bedrijf is toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 95 m² / jaar
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Oppervlakten
Oppervlakte
178 m²
Bedrijfshal oppervlak
178 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Betonvloer
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelweg op 2000 m tot 3000 m, treinstation op 1500 m tot 2000 m en bushalte op 500 m tot 1000 m
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen (niet ovedekt)
3
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174