9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Verlengde Parallelweg 4 – 04

3771 LP Barneveld
€ 1.475 per maand
Omschrijving
Schitterende toplocatie! Dat kan gezegd worden van deze bedrijfsunit aan de Verlengde Parallelweg op nog geen 5 minuten afstand van de op- en afritten van de snelweg A1. De bedrijfsunit wordt voorzien van de volgende voorzieningen: uitsparing in de verdiepingsvloer, toilet, keuken, elektra en krachtstroom.
Daarnaast beschikt u over drie eigen parkeerplaatsen voor de deur. De ideale combinatie tussen bedrijfs-en kantoorruimte op het bedrijventerrein Harselaar in Barneveld, kortom genoeg pluspunten!

Ligging
Het bedrijfsverzamelgebouw is op alle vlakken een zeer gunstig gelegen locatie te noemen. Station Noord, Transferium en de op- en afritten van de rijkswegen A1 en A30 zijn op twee kilometer afstand bereikbaar. Naast dat het een UITSTEKENDE locatie betreft, bevindt het bedrijfsverzamelgebouw zich op
een zeer bedrijvig bedrijventerrein genoemd 'De Harselaar'.

Indeling
Toegang middels loopdeur en overheaddeur. Toilet op de begane grond. Via trapopgang naar de eerste verdieping, welke beschikt over een sparing in de verdiepingsvloer airco en een keuken.

Vloeroppervlakte
Begane grond: ca. 92 m² BVO / Verdieping: ca. 92 m² BVO

Voorzieningen
- Verlichting in de gehele bedrijfsunit
- Elektrapunten
- Krachtstroom
- Toilet
- Keuken
- Uitsparing in de verdiepingsvloer
- Internet aansluiting
- Airco/verwarming

Algemeen
Bouwjaar 2023

Bestemming
Bestemd als Bedrijventerrein voor bedrijven van categorie 3.1 tot en met categorie 4.2. Huurder dient zelf onderzoek te doen of vestiging van zijn bedrijf is toegestaan. Het volledige bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit.

Huurperiode
In overleg

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 1.475 per maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw
Oppervlakten
Oppervlakte
184 m²
Bedrijfshal oppervlak
184 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelweg op 2000 m tot 3000 m, treinstation op 1500 m tot 2000 m en bushalte op 500 m tot 1000 m
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen (niet ovedekt)
3
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174