9.5/10 9.5/10 uit 88 reviews op Funda

Livingstonestraat 45

3772 KG Barneveld
252 m² / 593 m²
593 m²
€ 439.000 k.k
Omschrijving
Een vrijstaand bedrijfsgebouw welke voor meerdere doeleinden geschikt is! Het bedrijfsgebouw beschikt over pantry, toilet, goederenlift, 4 eigen parkeerplaatsen en een ruime verdieping. Het bedrijfsgebouw is gelegen nabij het levendige centrum van Barneveld, waardoor vele voorzieningen op korte afstand zijn te bereiken. Daarnaast betreft het een perceelgrootte van maar liefst 593 m² en een enkelbestemming bedrijventerrein, kortom voldoende mogelijkheden qua gebruik of voor verdere bebouwing/ontwikkeling(evt. een inpandige bedrijfwoning)!

Ligging
Het vrijstaande bedrijfsgebouw ligt nabij het centrum van Barneveld. Alle voorzieningen zoals: supermarkt, winkels, restaurants e.d. zijn goed te bereiken. Bij het bedrijfsgebouw behoren 4 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast bevindt u zich binnen 10 minuten op de snelwegen A30 en A1.

Indeling
Entrée aan de voorzijde of via de zij ingang van het bedrijfsgebouw. Begane grond met pantry, toilet, goederenlift, berging en trapopgang naar de verdieping. Verdieping biedt toegang tot de goederenlift en beschikt over veel daglicht middels de dakramen.

Vloeroppervlakte
Begane grond: 138 m²
Verdieping: 114 m²
Vrije hoogte: 2,66 meter

Voorzieningen
• Ruim voorterrein met 4 eigen parkeerplaatsen
• Tl-verlichting
• Goederenlift
• Pantry
• Toilet
• Houten/kunststof kozijnen
• Enkel/dubbelglas
• Verwarming middels radiatoren.

Algemeen
Bouwjaar 1965. Het bedrijfsgebouw is door de jaren heen gerenoveerd.

Bestemming
Enkelbestemming Bedrijf – 2. Er is een verzoek ingediend voor het realiseren van een nieuw bedrijfsgebouw met een bedrijfswoning op de verdieping of voor de realisatie van een bedrijfswoning op de huidige verdieping. De gemeente Barneveld staat hier niet onwelwillend tegenover.

Aanvaarding
In overleg.
Kenmerken Overdracht
Vraagprijs
€ 439.000 k.k
Vraagprijs per m2
€ 1.742
Status
Verkocht
Bouw
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten
Oppervlakte
252 m²
Bedrijfshal oppervlak
252 m²
Vrije hoogte
2,7 m
Perceel
593 m²
Indeling
Voorzieningen bedrijfshal
Betonvloer, toilet en pantry
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Omgeving
Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Snelweg op 3000 m tot 4000 m, treinstation op 1000 m tot 1500 m en bushalte op minder dan 500 m
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen (niet ovedekt)
4
En, wat zijn uw uitdagingen of dromen? We helpen u graag actief. Misschien kunt u niet de woning of het bedrijfspand vinden dat een kant-en-klaar antwoord is op uw vraag. Misschien bent u benieuwd hoe wij tegen uw wensen aankijken, met onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van aanbieders en zoekers. Mogen we met u meedenken?
WESTENENG_S04_00174